0

 

Легендата на ЦСКА Милен Петков разкри с какви чувства е посрещнал новината за реконструкцията на стадион „Българска армия“. Той заяви пред „Мач Телеграф“, че е имал много красиви спомени от това съоръжение. 

„Надявам се да стане истински футболен празник. Дано ЦСКА успее да наложи волята си и да се поздрави с трите точки. Всички се надяваме това да се случи. Треньорите най-добре са запознати с какво трябва да внимават „червените“ Наблюдават ги и ги разучават. Нестор Ел Маестро добре знае кои са силните страни на Лудогрец и кои са слабите. Не са непобедим отбор. Няма непобедими!“, започна той. 

„Честно казано са много любимите ми мачове и не мога да кажа един конкретен. Хубавите мачове са пред пълен стадион и те са много. С много топли чувства посрещнах новината за реконструкцията за „Армията“. Радостен съм, защото беше време. Време е в България да има един красив, модерен и най-вече завършен стадион! В Пловдив все още не е довършен „Христо Ботев“. Предполагам, че стадионът на ЦСКА ще бъде едно истинско бижу и се надявам да стане готов в срокове. Дано няма пречки. ЦСКА заслужава един хубав дом. 

Всичко, което каза той четете в днешния брой на Мач Телеграф

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX