0

Б ившият играч на Левски и Лудогорец Мирослав Иванов – Деко сподели пред „Мач Телеграф“ очакванията си за предстоящата среща между двата тима. Той е на мнение, че „сините“ са вдигнали нивото си, а разградчани ще са шампиони и през този сезон. „Дано стане хубав двубой. Срещата е много важна и за двата отбора. Ще бъде интересно и това е нормално. Лудогорец е лидер, а Левски се представя на едно добро ниво.

„Сините“ играят един приличен футбол, но всички знаем какво трябва да е нивото на тима. Това се говори от години. На мнение съм, че отборът стои добре на терена. Според мен и през този сезон Лудогорец ще успее да вдигне титлата. Интригата беше до паузата през зимата и след това нещата се повтарят. Нещата придобиват постепенно обичайният вид. Това се случва от години. Вече може да кажем, че се вижда почерка на Николай Костов.

Отборът и през този сезон беше на приливи и отливи. В края на есента имаха доста неприятни резултати. Сега се подобриха. Като цяло търсят играта с топката и гледат да доминират. Това е нормално за Левски, но нивото мисля, че трябва да е малко по-високо. И двата тима трябва да бъдат внимателни в предстоящата среща с всеки един детайл. Левски трябва да се постараят да доминират, за да вземат трите точки“, заяви Деко. 


ПЕТЪР-ДЕЛЯН ИВАНОВ