0

Х убавата игра не винаги носи победи, ако няма кой да вкара топката в мрежата. Така синтезира представянето на Левски този сезон легендарният централен нападател на „сините“ Михаил Вълчев в днешния брой на вестник „Мач Телеграф“.

„Както класирането, така и резултатите, не са добри. Отпадането за Купата също е неприятно. Играта обаче се нрави на феновете и спортните деятели. В крайна сметка усилията са напразни, след като топката не може да влезе в противниковата врата, и не печелиш“, отбеляза Мишо Вълчев, и допълни, че за него „есента не бе добра“ като резултати.

„Уелтън и Роналдо показаха, че не са играчи с невероятни качества. Имат скорост и добро движение, но когато липсват головете и асистенциите - нещата не са толкова добри. Уелтън и Роналдо не успяха да ме впечатлят“, анализира нападението бившият таран.

По думите му дори след като Билал Бари се излекува и се върне в атаката, Левски се нуждае от още нападатели, за да може конкуренцията да държи всички във върховна форма.

„Билал Бари ще се излекува и ще се върне, но дори и след това ще трябва да има конкуренция. Трябва да се засили тя и при Роналдо и Уелтън“, убеден е Вълчев.

Подробният анализ на Мишо Вълчев по линии и играчи – само в интервюто му в днешния „Мач Телеграф“.