0

Л евски отпадна безславно от турнира за Купата на България от Хебър. Направи го в своя си стил – нелепо, комично, а може да употребим и по-тежки думи.

След фиаското в Пазарджик вече е сигурно, че най-рано до май 2025 година нов трофей в клубната витрина няма да има. Когато има провал и то голям, трябва да има причини и виновници, които да си поемат отговорността. Ясно е, че футболистите няма как да бъдат заобиколени и вина трябва да има и в тях. Но по-голямата е другаде. Защото тези футболисти ги видяхме вече, че могат.

Повечето от тях са се справяли в Европа с противници като ПАОК, а само преди три-четири месеца елиминираха два съперника в Лигата на конференциите. При това съвсем прилични – Шкупи и Апоел Беер Шева. А след 170 минути игра срещу Айнтрахт общият резултат беше равен и чак в последните 10 минути на мача във Франкфурт „сините“ рухнаха. Играта също беше добра и се харесваше на привържениците.

Това са реални факти, които трябва да се оценят. След като мачовете в Европа обаче свършиха, започна и стремглаво спускане надолу, а оттогава отборът играе все по-зле. Това в Пазарджик преди два дни бе черешката на тортата. Ситуацията при която Пламен Андреев нокаутира с топката Жереми Петрис е една прекрасна илюстрация на това, в което се е превърнал клуба – пълен хаос и абсурдни неща на терена и извън него.

Целия материал четете в днешния брой на в. "Мач Телеграф"