0

Т реньорът на Левски Станимир Стоилов ще глоби трима футболисти. Става дума за Здравко Димитров, Драган Михайлович и Андриан Краев, пише gong.bg.
Причината е, че триото не се появи за подновяването на тренировките в Белек вчера. Полетите от Истанбул за Анталия бяха анулирани заради снеговалежа в южната ни съседка.
Играчите предпочетоха да разпуснат по време на почивката си, вместо да останат в турския курорт. Димитров и Михайлович се прибраха до София, докато Краев пътува до Истанбул, където прекара кратка романтична ваканция с приятелката си Михаела.


В подобна ситуация е и кондиционният треньор Михайло Шейкероски. Няма да е изненада, ако и той понесе санкция, макар че треньорският щаб продължава да работи без да е получил заплати. 
Лошите атмосферни условия отмени и полета, с който мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков трябваше да замине днес за Турция. С него трябваше да пътува и съпругата му Илиана Раева. Заради лошото време обаче те ще излетят утре, за да присъстват в събота на контролата на Левски срещу словенския гранд Марибор.
Към лагера на Левски ще се присъединят и шефовете Иво Ивков и Даниел Боримиров.