0

Н ещата в Славия видимо не вървят – отборът вече 4 кръга поред няма победа, в които нареди 3 загуби, а зад кулисите се оказва, че треньорът Загорчич въобще не си говори с шефовете. 

Това сам той го призна пред камерата на „Диема Спорт“ след 1:2 от Арда в Кърджали.

Заги пое отговорността, ядоса се, че едни и същи грешки се повтарят всеки мач и накрая се оплака, че няма никаква комуникация с ръководството на клуба.

"Щом сме загубили, няма да е незаслужено. И това се повтаря вече много мачове“, обобщи Загорчич.

„Във всеки мач, в който не взехме точки, играхме по този начин. Причините ги виждам в мене и като вина поемам всичко върху себе си. 

Момчетата направиха всичко възможно от това, което могат. Гледаме напред, чакаме следващия мач и ще видим какво ще стане", подкара по шаблона Загорчич.

Двата бързо допуснати гола той обясни така: "Няма да съм груб в думите, но направихме си грешки, елементарни. От които се възползва отборът на Арда и успя да ни накаже два пъти. 

Опитахме се да се върнем, успяхме да вкараме един гол, но за съжаление втори не. И мачът завърши 1:2. 

Да, наистина сме вече четири мача без победа, а грешките в тези четири мача са едни и същи. Не знам какво ще стане, просто казвам, че аз съм виновен. И по-нататък ще видим какво ще правим.

Какво може да означават думите ми за поемането на вината? Всяко едно нещо, когато отборът не върви, когато не печелим, треньорът е виновен. 

Разговори с управата на Славия за лошите резултати не съм имал. Аз с шефовете не говоря изобщо. 

Възможно е в липсата на комуникация също да има причина за лошите резултати. Уважение и отношение трябва. Мерси много!"

Източник: БТА