0

Р ъководството на Арда (Кърджали) опроверга с декларация информациите за раздяла със спортно-техническия щаб на отбора в лицето на старши треньора Александър Тунчев и спортния директор Ивайло Петков.

Арда потопи Враца: С гол още във втората минута кърджалийци подпукаха гостуващия Ботев (ВИДЕО)

Ето позицията на ПФК Арда, цитирана в БТА:

"Ръководството на ПФК Арда категорично опровергава слуховете, според които спортният директор Ивайло Петков и старши треньорът Александър Тунчев ще бъдат освободени. 

Ние, като ръководство заставаме плътно зад тях и ги подкрепяме във всеки един момент. 

Разчитаме на двамата, които се справят с поставените задачи и цели. Напълно сме наясно от къде идват тези атаки, но на нашите „доброжелатели“ ще им кажем, че нещата им няма да се получат. 

Отборът върви в правилна посока, направихме трансфери на футболисти извън България, привлякохме нови на тяхно място и успехите тепърва предстоят. 

Ивайло Петков има пълен картбланш относно трансферите, както и Александър Тунчев при избора на титулярен състав. 

Надяваме се, че по този начин ще внесем необходимото спокойство сред Вас и заедно ще се радваме на предстоящите успехи на Арда".

В последния си мач отборът отнесе с категоричното 4:0 Ботев Враца в Кърджали и с 13 точки от 7 изиграни мача (4 победи) заема седмото място във временното класиране на Първа лига.