0

Н яма нито една оферта за футболист на Левски, пише днес вестник "Мач Телеграф".

Към днешна дата ситуацията на "Герена" е доста по-различна от тази през зимната пауза, в която имаше солиден интерес към 4-5 от играчите, а към двама - Хосе Кордоба и Анди Краев, бяха отправени и конкретни оферти и то за обща сума от около 3 000 000 евро. Сега "сините" не водят дори кореспонденция за някой от футболистите си с друг клуб.

От "Герена" разкриха, че въобще на са притеснени от липсата на оферти, защото отчитат, че трансферния пазар все още не е набрал скорост и по-скоро е в лятна пауза. "Сините" шефове дори са доволни от този факт, защото ще запазят отбора си за атаката на Европа. Това означава, че Хосе Кордоба, Уелтън, Сонко Сундберг и Анди Краев, които към този момент са най-конвертируемите футболисти на "Герена", ще останат в Левски минимум за мачовете с победителя от сблъсъка между северномакедонския Шкупи и литовския Хегелман.

Очаква се все пак до края на летния трансферен прозорец "сините" да продадат поне двама от четиримата, които изброихме по-горе, а в касата на клуба да влезе седемцифрена сума.