0

И звестният фен на ЦСКА Николай Кънчев сподели пред в. „Мач Телеграф“ впечатленията си от срещата на тима с Берое в Благоевград. Телевизионният водещ успя да присъства на срещата, която „червените“ спечелиха с 1:0 и разкри емоцията, която е почувствал преди и по време на мача. 

„Доволен съм от победата, защото най-важни са трите точки, но не съм доволен от играта. ЦСКА може много повече. Може би мачът с Локо Сф ни подлъга, защото в него играчите на Александър Томаш играха много силно. Вероятно нивото на Берое е малко по-високо от това на Локо Сф. Така или иначе отборът взе победите и в двата мача, а това е най-важното. Томаш има право да прави експерименти и да пробва различни схеми и играчи. Както се вижда, трябва да се работи още доста. Приемем този успех за напълно резонен. Дори мачът в Благоевград да беше завършил 0:0 за мен нямаше да бъде толкова драматично, но е по-сладко, когато печелиш“, започна той.

„Видях на стадиона много хора от ръководството и си поговорих с тях, а също така и с Томаш и помощниците му. На мен ми хареса много идеята да бъдем домакини в Благоевград и мача с Берое да се проведе там. Успях да отида и беше един истински празник. Целият град беше в еуфория. Това, че нямахме възможност да играем на „Васил Левски“ трябваше още по-рано да го измислим и да го превърнем в плюс. Беше наистина много хубаво отборът да играе в Благоевград. Следващият мач може също да се играе някъде извън София, защото хората искат да гледат отбора и да му се радват. На срещата имаше хора от Сандански, Петрич и целия регион. Имаше много семейства с деца. От доста време не бях виждал толкова малки деца на стадиона.

Какво още каза Ники Кънчев - четете в днешния брой на в. "Мач Телеграф"