0

Т реньорът на Левски Николай Костов съжаляваше много, че отборът му е допуснал загуба от Лудогорец, без да бъде надигран на терена.

"Започнахме много добре мача. В първите 20 минути имахме преимущество. След това се получиха някои спорни ситуации и нашите футболисти като че ли загубиха фокус и концентрация. Позволихме да ни вкарат гол. След това направихме максималното да изравним. Имахме ситуациите. Съжалявам за отбора и за публиката, заслужавахме повече от този мач", убеден е специалистът.

"Вече можем да гледаме повторения на ситуациите. В 60-ата минута имаше абсолютен червен картон за играч на съперника. Мачът можеше да се развие по съвсем различен начин. Мисля, че съдията можеше да отсъди по различен начин някои ситуации, да бъде по-справедлив", каза още Костов.

"Лудогорец е един от най-добрите отбори, да не кажа и най-добрият. Те имат самочувствие, играят в Европа, имат дълга скамейка. Ние сме по-млад отбор, но не им отстъпваме, ще продължим да се борим до края", вярва той.

"Допуснахме три загуби в първенството, но в нито един от мачовете не бяхме надиграни. Левски има своя стил и играе все по-добре. Футболът обаче е и резултати. Днес имаше зрелище, а резултатът бе на страната на съперника", съжали Костов.

"Сега задачата ми е да възстановим отбора за ЦСКА, защото те също са в много добра форма. Левски няма да променя нищо, защото гради собствен стил. Отношенията ми с публиката на Левски са емоционални. Това е най-добрата публика и това не го казвам аз, а всички. Мисля, че това отношение ще се промени. Не ме интересуват плакатите", завърши Николай Костов.