0

Н овото попълнение на Левски Карлос Охене ще дебютира в титулярния състав на "сините" за днешното домакинство на Арда, пише в. „Мач Телеграф“. Мачът е на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов" от 17,45 часа.

Ганаецът остана резерва в първия пролетен мач, който "сините" спечелиха в Благоевград срещу Пирин. Той се появи в игра на почивката и се включи много силно. Преди това от игра беше изваден Асими Фадига, който беше използван за тактическа смяна след червения картон на Хосе Кордоба още през първата част. Сега Охене ще започна на мястото именно на Фадига. Последният определено не е във форма, а по-лошото е, че не разполага и с класа, за да бъде титуляр за "сините". Именно след неговото излизане Левски заигра по-добре, въпреки че беше с 10 човека на терена.

От "Герена" разкриха, че Карлос Охене е щял да бъде титуляр и в Благоевград, но не е бил в кондиция да издържи цял мач на високо темпо и заради това е пуснат на игрището само 45 минути.

Най-новото попълнени на "сините" Патрик Мислович пък е все по-близо до дебют за Левски. Припомняме, че наскоро треньорът на "сините" Николай Костов, който ще направи една принудителна промяна в състава си за днес - Кристиан Димитров ще заеме мястото на наказания Хосе Кордоба, обяви, че Мислович все още не е разбрал играта на тима, която била много сложна.