0

Ц СКА отнесе тежко наказание заради поведението на феновете по време на първия мач от Лигата на конференциите срещу Сепси. Отборът е глобен с общо 32 250 евро. 20 000 евро е глобата за дискриминационно поведение, а още 15 250 евро е за запалените фойерверки и димки.

Заради дискриминационното поведение на публиката стадион „Българска армия“ ще бъде частично затворен за следващия домакински мач на ЦСКА в Европа. 

Колумбийският футболист на ЦСКА Марселино Кареасо ще бъде наказан от УЕФА за един мач. Повод за това е фактът, че 22-годишният халф е получил червен картон след край на мача със Сепси (0:4). Той получава първо жълт картон в третата минута на добавеното време. Това е малко преди втората дузпа за румънския тим в мача, която Исник Алими превърна в гол.

След края на срещата колумбиецът е получил втори жълт картон от албанския съдия Елдорян Хамити. Причината за това е протест на Марселино Кареасо, който поискал обяснение от рефера за отсъдения 11-метров наказателен удар и претендирал, че преди това има нарушение срещу него.

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX