0

И зпълнителният директор на генералния спонсор на Левски Palms Bet - Лъчезар Петров, заяви че разрив в отношенията със Станимир Стоилов няма.

„Това, което излезе по медиите, че има разрив в отношенията между старши треньора и ръководството на клуба, абсолютно категорично заявявам, че такова нещо няма“, коментира Петров.
„Единствената причина Станимир Стоилов да не води отбора на тренировката в четвъртък, преди мача с Локо Пд, е точно това, че той беше на Управителния съвет. Темите, по които се включи Стоилов, включително спортно-техническата, бяха и комуникацията на клуба с медиите. Просто отнеха малко повече време и така стана, че той не води тренировката“, добави той.

"Смея да твърдя, че разговорът бе съвсем нормален и той е необходим на всяко едно ръководство, за да може след това то да излезе с единна позиция“, каза Петров.
"Има ли риск от неполучаване на лиценз? Иска ми се да кажа, че няма никакви основания, но предвид натрупаните задължения такава вероятност винаги има", добави той.

„Кой и как допусна Левски да стигне до това финансово положение? Въпросът винаги е бил отворен. Това е публична информация, в търговския регистър всеки може да влезе и да види по кое време, кой какви задължения е направил и сам може да си отговори на въпроса. Стартиралата кампания преди около две седмици, която е за обединение и за подобряването на ситуацията в клуба, по-скоро предполага „синята“ общност да се обединява, отколкото да търсим какво е било. Не казвам, че това не трябва да излезе наяве. Щом се е стигнало до тук. Но сега по-скоро говорим за обединение и подкрепа на любимия отбор. Това ще са нещата върху, които ще се фокусираме в следващите седмици и месеци“, завърши Лъчезар Петров.