0

Т реньорът на Хебър Пазарджик Владимир Манчев се зарече отборът му да пусне в действие „зъби и нокти“ за оцеляването в елита. Той се изказа след като пазарджиклии паднаха 1:2 от Локо Пловдив като домакини в мач, игран на ст. „Васил Левски“ в София.

„Не ни достигна това, че аз трябва да застана на вратата или пред противниковата врата!“, емоционален бе Манчев пред тв камерите на „Диема Спорт“. „Допускаме малоумни голове. Безсмислен е трудът на целия щаб.

Не само, че се борим за оцеляване, но ще го правим със зъби и нокти. Ще го постигнем. Мачовете за Купата трябва да ги изиграем. Това, което показахме – хем ме обнадеждава, хем ме тревожи, защото губим мачове, които не трябва да губим.

Нямаме извинение за това, че губим мачове по този начин. Без значение в Пазарджик или на „Васил Левски". Това, че има нови състезатели, също не е извинение.
Ще се подсилим най-вероятно, с други ще е разделим. Хебър е отбор с история и фенове. Всеки тук трябва да знае значението на фланелката и да се бори“, призова Манчев.

Неговият бивш съотборник от ЦСКА, сега треньор на Локо Пловдив – Александър Томаш, изрази задоволство от трите точки, но не и от играта на своите.

„Последните четири мача заслужавахме да вземем повече точки, а днес не играхме по най-добрия начин, а спечелихме мача. Аз съм доволен от победата и само това.  
Играхме мач с ЦСКА, когато бяхме доминиращият отбор, имахме ситуации. 

Днес също имахме положения, но пропуснахме да решим всичко още през първото полувреме. Във всеки един мач излизаме за победа, казал съм, че искаме да създадем отбор, който да се надиграва, да играем високо. Понякога се получава, понякога не още. 

Аз винаги съм максималист и искам повече. Мисля, че резултатите препокриват играта ни. Ако има нещо, от което съм разочарован, е загубата ни от Берое и равенството с Пирин", обобщи досегашното представяне в Първа лига Томаш.