0

П ривърженици на ЦСКА пуснаха на търг специална фланелка на „червените“ от сезона, в който тимът спечели Купата на България от "В" група - 2015/16. Средствата, събрани от продажбата на фланелката с автографи на тогавашния отбор, ще бъдат предоставени за лечението на малката Велинка от Бургас, която се бори с тумор на мозъчния ствол.

Ето какво написаха привържениците относно кампанията:

„ЗОВ ЗА ПОМОЩ !!!

Животът на Велинка от Бургас е застрашен! Детето се бори с тумор в мозъчния ствол!

Едва,когато е на 2 месеца на Велинка е поставена диагнозата "Вътрешна Хидроцефалия".Тя изтърпява героично операцията за поставяне на шънт в главичката, така,че заболяването да бъде овладяно. С това обаче кошмарът не приключва - при магнитно-резонансна томография се оказва,че има и туморна формация в мозъка, за която лекарите в България са безсилни.Малко след това туморът нараства драстично и лечението и е пренасочено в Турция. Още по-неприятното е, че туморът расте към външната част на мозъчния ствол, което допълнително раздува и деформира самия ствол и към момента операция не е възможна!

Сумата за лечението на Велинка е непосилна за нейната майка! За пореден път имаме възможността да покажем колко големи сърца имаме и да помогнем на едно дете в битката му за един нормален живот!

Пускаме на търг фланелка с много голяма стойност за всеки един от вас,а именно от "Романтичния" ни сезон във В група и спечелванто на Купата на България! Фланелката е подписана от всички футболисти,играли през сезона!

ЩЕ СЕ НАДДАВА САМО В ТАЗИ ПУБЛИКАЦИЯ !!! КРАЙ НА ТЪРГА 01.08.2022 год. 19:48 часа !!!

За всички,които искат да помогнат,добавяме и начините,чрез които можете да го направите:

IBAN: BG26 BPBI 7942 4079 9204 01

BIG: BPBIBGSF

„Postbank“ клон Бургас

титуляр: Владислава Евгениева Демерджиева/Vladislava Evgenieva Demerdzhieva

PayPal: helpvelina2016@abv.bg

REVOLUT: @vladis19xc“.