0

Д вама сърби с българско и британско гражданство, родени в бившата Югославия – първият в Нови Сад (Загорчич), другият в Белград (Ел Маестро), имаха някои разногласия край тъчлинията по време на Славия – ЦСКА-София (1:1).

„Вече всичко е изчистено максимално, случват се тези неща по време на мачовете. Има моменти на напрежение между треньорите, но това е нормално“, махна с ръка треньорът на „белите“ Загорчич, който има изиграни 23 мача за националния отбор на България.

„Не желая да коментирам станалото. Нямам лоши чувства към Загорчич. Играхме в трудни условия днес. Нямам предвид времето, имате достатъчно камери“, бе коментарът на английски пред Диема Спорт на британският поданик Нестор Ел Маестро по повод разногласията.

"Мога да съм доволен от тези 4 точки от мачовете срещу ЦСКА и Лудогорец. Днес играхме по-силно от ЦСКА и трябваше да спечелим. Имахме повече положения и се представихме по-добре. Доволен съм от момчетата и ги поздравявам“, обобщи равния резултат Златомир Загорчич.

„Имахме много хубави атаки, не само головата. Приключихме мача с много момчета от школата ни и съм изключително доволен. Имам доверие в момчетата, трябва ни още много работа. Ще търсим победа и в мача за купата срещу тях."

Ел Маестро съжали за играта в атака на неговите футболисти. „Качеството на играта ни в атака не беше такова, каквото сме свикнали. Това (сгъстената програма) не може да бъде оправдание. Това важи и за Славия“, сподели той.
„Офанзивните ни играчи създадоха достатъчно положения. Не съм доволен от цялостното представяне в атака.

Винаги резултатът е най-важен. Трябва да се подобрим, за да постигнем победи в следващите ни двубои."

Източник: БТА