0

Ц СКА 1948 няма да разчита на контузения Карлос Охене в предстоящия домакински двубой срещу Хебър от Първа лига, заяви старши треньорът на "червените" Тодор Янчев. Той прави дебют начело на отбора в официален мач у дома срещу Хебър, като мачът ще се играе на предишния домакински стадион на ЦСКА 1948 – ст. „Васил Левски“. Там е домакин този сезон и Хебър.

Мачът беше преместен в центъра на София, тъй като има проблеми на стадиона на 900 м надморска височина в Бистрица, където „червените“ играят домакинските си мачове.

Янчев увери, че ЦСКА 1948 ще подходи сериозно към предстоящия двубой срещу Хебър и няма да подцени пазарджиклии, водени от друг бивш футболист на „червените“ - Владо Манчев.

"Ще подходим максимално концентрирано, защото няма аутсайдери. Искахме да запазим ядрото на състава и това се случи. Прибавихме и трима нови, за да засилим конкуренцията. Отборът е окомплектован. По-добре е да имам на разположение два равностойни състава", каза още Тодор Янчев.

"Неприятното е, че теренът е скован и това не предполага към нормалното провеждане на тренировките, но условията са абсолютно еднакви за всички. Не се оплакваме, а си следваме нашия план за работа. Момчетата показват старание в процеса на подготовка. Има още грешки да се изчистят. 

Карлос Охене има лека контузия, но това беше подготвителен период. Победите в контролите дават увереност по време на сезона. Винаги се целим по-високо. Имаме необходимите футболисти и организация, за да се класираме за евротурнирите", заяви Янчев на пресконференция.

"Червените" се намират на трето място в класирането в Първа лига, припомня БТА.