0

П ривържениците на ЦСКА-София от сектор "Г" обявиха бойкот на мачовете на отбора, докато настоящото ръководство е начело на клуба. Това заявиха от трибуна "Сектор Г" на страницата си във Фейсбук. Емблематичният сектор остана празен на мача ЦСКА – Ботев Пловдив, завършил без голове 0:0 на „Българска армия“.

Ето какво обявиха „Сектор Г“ във Facebook&

"Измина един от най-унизителните месеци, които трябваше да изтърпим през  последните години. Поредни мачове без гол, реваншът със "Славия", 5:0 в Разград... 

Въпреки всичко това, на 15.05. обединената червена общност застана зад отбора си и изпълни до краен предел Сектор "А" и Северната трибуна, показвайки неизмеримата си любов към ЦСКА и защитавайки своята чест. 

Какво получихме насреща? Обяснения от страна на ръководството, че този финал не е на всяка цена и меко казано съмнителен мач, в който нямахме удар към вратата на говедата (Левски). 

Извинението за всичко това дойде едва днес и то когато вече "бананът бе опрял до кокала". Не го приемаме", се казва в позицията на феновете.

"Както сами виждате, в момента се играе мач на Армията. В "Сектор Г"  няма знамена. Няма песни. Няма ни и нас. И няма да ни има, докато Амос Юга, Джеферсон, Бусато и всички други имислени герои са на телефонната слушалка, саботирайки всеки треньор по нечие нареждане. 

Докато маркетингът на носителите на имидж и харизма за любимия ни клуб е просто фикция. Докато всяка една легенда, свързана с нашия велик клуб, бива омерзявана от низки интриги. 

Докато продължава разрушителния процес, свързан с нашия стадион. Докато няма ясна визия за това какво трябва да представлява един нормален клуб в 21-ви век. И най - вече докато подигравката с всеки един от нас не спре.

Считано от днес обяваваме тотален бойкот на футболните ни срещи и ще предприемем действия, които счетем за уместни, докато настоящото ръководство на ЦСКА е на кормилото му. 

Не виждаме абсолютно никакъв потенциал за нас и клуба, докато тези хора продължават да са начело, говорейки за перспектива и конструктивност, без да са забили един пирон на Армията за 6 години управление. 

Държим да подчертаем, че в това си съждение изключваме категорично великия и единствен Христо Стоичков, който за нас винаги ще си остане Господ", заявиха още от сектор "Г" в позицията си.