0

С ензационната загуба от косовския Балкани на старта на еврокампанията на Лудогорец дава надежди на всички претенденти за титлата. Властелинът в българския футбол взе 12-ата си титла с финален спринт през миналия сезон, но усещането, че гигантът е разклатен остана. А след напускането на Игор Тиаго, към момента „орлите“ категорично са още по-отслабени.

Преди старта на новия сезон въпросът пак е „Дойде ли време за началото на края?“ Стартира пореден епизод от сагата, в която стари и префасонирани грандове ще се опитват да си върнат мястото на върха. Само, че и това сме го гледали. Лудогорец и друг път е бил разколебан и друг път е давал надежда на опонентите си, но в крайна сметка е успявал да вземе своето.

За това е много по-важно колко по-силни всъщност са опонентите. Индикациите са, че силите се изравняват. ЦСКА не спира да работи, а откакто Гриша Ганчев не е сам в издръжката на клуба, „армейците“ определено се превърнаха в хищник. Той все по-ожесточено ще преследва набелязаната цел. Дали обаче ще успее да я превърне в своя жертва?!

Целия материал четете в днешния брой на вестник "Мач Телеграф"