0

В аканцията на Николай Костов до екзотична дестинация е струвала скъпо на играчите на Левски, пише днес в. „Мач Телеграф“. 

„Сините“ по програма е трябвало да гостуват на Ботев Враца в неделя. Както е известно, този мач се игра ден по-рано в събота. Причината е, че Костов е имал резервирани вече билети за неделя и не е искал да прави промени в последния момент. От това са пострадали играчите, които имаха ден по-малко за почивка, след като в сряда отпаднаха от Хебър от турнира за Купата на България. 

За късмет на Костов, „сините“ не допуснаха нова издънка под Околчица. За сметка на това обаче дадоха две жертви. Травмата на Кристиан Димитров се обади отново, а такава получи и Рикардиньо. Самият Костов призна, че играчите са довършили мачовете по капли.

Освен това в тази ситуация той ще пропусне и всички важни моменти, които предстоят да се случват на „Герена“. Макар да бе обещал, че ще проведе лично разговори с Андриан Краев и Жереми Петрис, за да ги разубеди да си тръгват и да останат. 

Отново се появиха и спекулации относно Саид Ибраимов и неговото присъствие на „Герена“ в последните мачове. Някои виждат в него алтернатива за нов старши треньор.