0

Н овото попълнение на Левски Роналдо е най-скъпоплатеният сред бразилците в клуба. Перлата в лятната селекция на столичани ще взима повече от вече превърналите се в любимци на сектор Б Уелтън и Цунами. Според запознати Роналдо попада в топ 3 на най-добре платените в Левски, а лидер в тази класация е Георги Миланов. „Мач Телеграф“ научи, че новото крило в редиците на Станимир Стоилов взима солиден процент повече от останалите южноамериканци на „Георги Аспарухов“.

Роналдо е добре приет в отбора, като в щаба на Левски са останали впечатление от неговата експлозивност и техника. Крилото впечатлява с бързината, която притежава и със сигурност има нужните качества, които да вдигнат нивото в играта на тима. Иначе вчера всички възпитаници на Станимир Стоилов проведоха една тренировка и направиха възстановяване.

От тима очакват все още окончателния отговор на Филип Кръстев, който на този етап не е ясно дали ще продължи кариерата си на „Георги Аспарухов“. В днешната контролна среща с Пирин Мъри ще даде постепенно шанс и на националите на Левски, които не взеха участие в първия приятелски мач със Септември Сф, завършил 1:1, а бяха в почивка. Участие ще вземе и бранителят Ноа Сундберг, който също не участва в спаринга с новака в Първа лига заради неразположение. Срещата с благоевградчани е днес от 18:00 часа.