0

П роектът "Левски сме левскарите" бе обсъден с фенове в Хасково днес преди гостуването на тима в Кърджали за мача от Първа лига. Кампанията започна с продажба на фен артикули от подвижен магазин на площад "Общински".

Последва срещата на мажоритарния собственик на ПФК Левски Наско Сираков, старши треньора Станимир Стоилов, изпълнителния директор на клуба Ивайло Ивков и председателя на Управителния съвет Даниел Боримиров. Тя бе организирана съвместно с местния клуб на привърженици на Левски "Непримиримите - синьо Хасково".

Левски при феновете си в Хасково - с подвижен магазин и ръководството
Левски Хасково Левски Хасково Левски Хасково
9

"С общи усилия се опитваме да популяризираме инициативата и да покажем на хората, че всичко е открито, честно и почтено", каза наставникът Станимир Стоилов. "Затова присъстваме тук с лицата си и убеждаваме хората, че всичко е за доброто на Левски", допълни той.

По думите му в рамките на проекта клубът ще обиколи почти цяла България. Стоилов подчерта, че отборът има нужда от всякакъв вид подкрепа във времето, в което изживява най-тежките си моменти.

Той изрази надежда, че с общи усилия всичко ще се оправи и уточни, че феновете всекидневно помагат от години на клуба и без тях е сигурно, че той няма да се справи. На въпрос за евентуалната продажба на играчи с цел финансово оздравяване Стоилов отговори че всичко, което може да донесе полза на Левски, може да бъде свършено.

Пред десетки присъстващи в хасковската спортна зала "Дружба" мажоритарният собственик Наско Сираков припомни, че неговият жизнен и спортен път е свързан с Хасково. Той прикани към по-малко приказки и повече работа.

"Дойдох един път в Хасково в спортното училище, после се върнах като футболист. Надявам се това да бъде отлично начало. Символично е това идване. Надявам се да стартира мащабна кампания, която да ни помогне по-бързо да стъпим на крака. Нямаме нужда от речи. хвалебствия. Имаме нужда от работа. Най-добре е каквито въпроси имате, да си казвате. В дискусия най-лесно се ражда истината", каза Сираков.