0

Л егендата на Левски Михаил Вълчев сподели пред в. „Мач Телеграф“ мнението си за загубата от Славия на „Герена“ с 2:1 през уикенда. Той обаче не подмина и горещите теми, които ще бъдат повдигнати на Общото събрание, което ще се проведе днес.

„Не мога да си обясня защо не се получават нещата и липсват победите. Левски контролира играта и владее топката. Активни бяха фланговете срещу Славия. Печелят се и статични положения, има удари към вратата, но няма гол. Стига се до заключението, че липсва ефективност и концентрация. Изключвам възможността за психическо затормозяване и напрежение. Ако Ивелин Попов беше вкарал дузпата - „сините“ щяха да победят.

Сигурен съм, че ще отстраним Вихрен за Купата, а после с Лудогорец ще видим какво ще стане. И разградчани не са толкова убедителни в играта си. Няма да е лесно, но дано да имаме и късмет, защото ни липсва“, заяви Вълчев.

„Това, което се случва между част от феновете и Наско Сираков, е учудващо. Трудно може да се намери спонсор при тези финансови задължения. За мен вина за липсата на нови сериозни партньори трябва да се търси и във футболистите, и в треньорите. Това, че има допълнително напрежение в този труден момент, не е хубаво. Но когато не вървят нещата – винаги има такова. Това е Левски! Търсят се резултати винаги и навсякъде. Не мога да кажа дали ще е по-добре акциите да бъдат при феновете или да си останат при Сираков“, заяви Вълчев.