0

Л евски скоро може да си набави свежи средства, макар и не в размер, какъвто е необходим на ръководството, за да си внесе допълнително спокойствие. Според запознати кандидати да подписа на близнаците Цоневи за започнали сериозно да опипват почвата около тях, съобщава в днешния си брой "Мач Телеграф".

Както е известно, договорите на братята изтичат през лятото, а нови едва ли ще им бъдат предложени. От настоящите играчи усилия ще се направят единствено за задържането на Георги Миланов.

Нещо повече на „Герена“ са готови да пуснат Ради и Боби Цоневи още сега, а за целта няма да искат огромни суми. По принцип никой не би им дал такива, след като през лятото благоевградчаните ще станат свободни агенти. Наскоро двамата са били предлагани от агенти на ЦСКА 1948, но финансовите им изисквания са се видели доста високи за „червените“. Смята се, че и други родните тимове трудно ще могат да ги изпълнят.

Според запознати от Левски са предлагали на двамата да намалят заплатите си от по 15 000 лв., за да получат оферта за нови контракти с клуба, но те са отказали.