0

К онтролата между ЦСКА и Хартберг няма да се проведе. Двубоят трябваше да се играе вчера следобяд, но заради изненадващия снеговалеж в Турция срещата бе преместена за тази сутрин. Тя трябваше да стартира в 9:30 часа българско време, но снежният терен попречи контролата да започне. Собственикът на курорта "Аркадия" в Белек не позволи мачът да се играе, тъй като се притеснява теренът да не бъде съсипан. Това породи недоволство в щабовете на двата тима, които искаха срещата да се състои, но в крайна сметка се наложи отборите да се приберат в хотелите си. Армейците веднага се отправиха към маломерно помощно игрище в своята база, за да компенсират с тренировъчно занимание. За последно над тази част от Турция валя сняг преди 29 години. 

Неочакван сняг провали контрола и обърка работата на ЦСКА в Турция (Галерия)
ЦСКА Белек сняг ЦСКА Белек сняг ЦСКА Белек сняг
10

Една от добрите новини за „червените“ е завръщането на Стойчо Младенов, който не води предната контрола на тима със Стал заради здравословен проблем. Следващият мач на ЦСКА е в петък от 16:00 часа срещу Динамо Москва.

Междувременно стана ясно, че сирийският национал Осман Мохамед няма да остане в ЦСКА. Той дойде на проби при „червените“ и игра едно полувреме срещу тима на Стал. Явно обаче Стойчо Младенов не е останал впечатлен от изявите на футболиста и го е освободил.

Същата бе съдбата на Алексис Коли, който също се пробва в ЦСКА, но и той не успя да убеди Младенов, че може да свърши работа на отбора.