0

"Искам да честитя победата на всички футболисти. Раздадоха се докрай, направиха хубав мач. Очаквахме труден мач, с много единоборства, но спечелихме и съм радостен от това", обяви Мартин Кушев. Бившият играч на Левски се яви на пресконференцията вместо Загорчич,.

„Изиграхме тактически добре мача. Направихме 4 принудителни смени. Използвахме нашите моменти. Левски също имаше положения, но който вкара положенията си, той взима трите точки. Планът се промени още във 2-ата минута. Ахмедов не можа да продължи. Тони Тасев е с шев на главата. Ертан Томбак има проблеми с лакъта. Има го и това. Наложи се бързо да реагираме. Мисля, че всички се справиха добре, показаха това, което могат, и сме доволни“, продължи той.

„Не мога да кажа, че сме така окомплектовани като цяло. Ние си знаем проблемите. Но когато всички работят заедно за отбора, нещата се получават. Аз смея да твърдя, че тези мачове, които загубихме навън, бяха плод на малшанс и грешки. Иначе ние се представяме добре“, завърши Кушев.

"Нямаме много широк състав, тренираме с по-малко хора. Надявам се, че през зимата ще направим трансфери и ще бъдем по-силни. Такива мачове изграждат характери. Тук се виждат качествата на футболистите, младите, които влезнаха се представиха много добре", коментира ветеранът Галин Иванов, който поведе тима към трите точки.

"Надявам се всеки мач, не само като домакин, да побеждаваме. Мисля, че играем доста добър футбол от началото на сезона. Надявам се поне да влезем в шестицата, а и на нещо повече“, пожела си той.