0

Т реньорът на ЦСКА-София Стойчо Младенов обяви, че е доволен от победата с 4:0 над Ботев Враца, след което опонира на неназовани критици на отбора му.

„Винаги има какво да подобряваме, но след тази победа няма какво да кажем, освен „Браво”. Играхме директен футбол. Победата си е победа. Радваме се”, каза Младенов.

"През последните седмици се обръща внимание на негативното, чудят се как да ни ухапят. Гледат се антирекорди, все едно през последните 5 години сме шампиони. Амбициите ни са едни и същи. Направихме фалстарт, но това не значи, че трябва да сме съсипани.

Иска ми се да имаме повече креативни хора в средата на терена. Днес поради липсва на такъв предприехме по-различна тактика. Знам, че Ботев Враца не е критерият, за да се тестваме”, каза Младенов.

„Това, което ни липсва, ще го набавим през лятото. В нападение имаме нужното ниво, което се изисква.

Излязохме от това състояние. В първия мач закъсняхме с реакцията си. Успяхме да вземем мача със Славия, защото там се проведе битка. Бяхме ощетени. Нарушението на Матай, когато беше завъртян, не се показа. Защо шест камери има тук, трябва да са 12”, препоръча Младенов.