0

О билните снеговалежи поставят под въпрос провеждането на днешните мачове от Първа лига. В цялата страна валеше много силно през нощта, а още от сутринта започна чистете на терените.

ЕТО КАКВО СЕ СЛУЧВА С МАЧОВЕТЕ ДНЕС В ПЪРВА ЛИГА

12:45 ЦСКА 1948 - Арда - ОТЛОЖЕН

15:15 Лудогорец - Славия - под въпрос

17:30 ЦСКА - Етър 0:0 след първото полувреме - под въпрос

17:45 Черно море - Крумовград - под въпрос

На стадиона на Лудогорец е натрупало 40 сантиметра сняг преди мача срещу Славия, който трябва да започне в 15:15 часа и продължава да навява. В града има доста паднали дървета и блокирани пътища. Обстановката допълнително е усложнена заради силния вятър. Лудогорец ще направи опит да изчисти терена и да го подготови за мача, но изчаква да спрат навяванията и силният вятър. Задачата пред "орлите" никак няма да е лесна заради лошите атмосферни условия. Теренът на разградчани разполага с отопление, което е включено и работи. 

В Славия трябваше да изринат автобуса си преди мача с Лудогорец!

 

 

Първият за деня двубой е в Бистрица. Там ЦСКА 1948 трябва да посрещне Арда! Положението обаче е същото. Собственикът на тима Цветомир Найденов написа във Фейсбук: "Мач може … след два-три дни … като спре да вали и да духа в планината".

А по-късно от Арда написаха, че двубоят е официално отложен.

Във Варна също духа силен вятър и има снеговалеж, като мачът между Черно море и Крумовград, който трябва да стартира последен в днешния ден от 17:45 часа също е под сериозна въпросителна.

Доиграването на двубоя между ЦСКА и Етър също ще виси, въпреки че над столицата снегът спря. Двубоят бе прекъснат вчера при 0:0.

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX