0

В ЦСКА ври и кипи! В следващите дни, а и часове се очаква официално Томислав Стипич да не бъде вече треньор на "червените", но в същото време ръководството на "армейците" трябва да реагира бързо с нов вариант. Колегите от "Блиц" твърдят, че силните хора в ЦСКА ще се свържат с Александър Томаш, който малко след краха на "червените" в Кърджали удари и Ботев Пловдив като гост. Следващата седмица той и летащия Спартак Варна пък посрещат Левски на "Коритото".

И ТАЗ ДОБРА! Арда нанесе четвърта загуба на ЦСКА от 5 мача за сезона в Първа лига (ВИДЕО)

"Армейците" обаче са склонни да платят на варненци неустойката на бившия си защитник, за да го върнат в клуба. Томаш може да си тръгне от Спартак срещу сумата от 250 000 лева. Преди Томислав Стипич да пристигне в тима, имаше слухове, че именно Александър Томаш е близо до поста при "червените".

Иначе след двубоя в Кърджали Стипич затвърди странните си виждания за нещата. "Не бяхме достатъчно добри. Явно има някакви причини и ще анализираме мача. Това тъжен момент за нас, депресирани сме от представянето си. Това е много тежка ситуацията за целия клуб", заяви Стипич.  "Видяхме реакция, след като вкарахме гол. Очевидно нещо е сбъркано. В момента дори не мога да посоча точната причина. Има голямо напрежение върху нас“.

Тежка нощ: Директорите на ЦСКА не казаха дали бият шута на треньора Стипич

„Не знам, надявам се да имам възможност да се поправя. Аз искам да го направя, защото можем заедно да излезем от тази ситуация. През тази седмица ще направим различни неща, за да излезем от ситуацията. Има начин да излезем от това положение. В момента обаче не виждам как ще се оправим, защото не съм бил в подобна ситуация. Следващия ни мач е след 6 дни и имаме кратък период, в който да променим нещата и да опитаме нещо различно“.

„Връзката с феновете е важна. Аз съм треньорът. Имам енергия в себе си и е нормално феновете да не са виновни. Знам, че не са на 100% зад мен и само с победи можем да излезем от ситуацията“, завърши Стипич.

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX