0

С танимир Стоилов разкри защо се е застъпил за вече бившия изпълнителен директор на Левски Иво Ивков. През миналата пролет той бе освободен от „Герена“, а след това Мъри сам си тръгна, а начело на "сините" застана Николай Костов.

„Нито аз, нито Ивков сме идеалните работници… Сигурно имаме грешки. Аз не съм го назначавал. Ивков дойде назначен от собственика Сираков. Познавали сме се на „здравей – здрасти“, „Иво, как си, що си?“ – повече покрай баща му (б.р. – Кирил Ивков). След това видях как работи. Имахме доста спорове за Левски. Но видях колко честно и почтено се бори за клуба. И защитаваше Левски даже от неправилните договори, неправилните неща, които се спускаха от спонсора. И нямаше как аз да не подкрепя човек, който виждам как се бори за Левски. Да, може би и той грешеше на много места.

Можехме да бъдем по-комуникативни и двамата. Но ние водихме кървава битка, за да се управлява Левски от хората, които получаваме заплати от клуба. На нас ни  плащаше Левски, за да го изкараме от блатото“, заяви Стоилов в подкаста "Код спорт"