0

Ф утболистите са празнували малко повече, някои играха под възможностите си. Този упрек отправи към своите възпитаници треньорът на Левски Станимир Стоилов след победата с 2:1 над Славия на стадиона в Овча купел.

"Доволен съм от победата, двата отбора си разделихме по едно полувреме. Ние играхме по-добре през първото, а Славия доминираше през второто. Имахме и добри, и лоши моменти.
Левски не бива да губи инициативата и 90 минути трябва да играем равномерно. 

Някои футболисти играха под възможностите си. Имаше и умора след празненствата за спечелването на Купата. Футболистите са празнували малко повече, но след толкова години донесохме радост на нашите фенове“, изтъкна Мъри.

Той бе взискателен и към автора на победния гол: „Филип Кръстев вкара хубав гол, но може да играе и много по-добре.“

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич изрази недоволство от страхливата игра на своите през първото полувреме.

"Не мога да съм доволен от резултата, не мога да съм доволен от играта ни през първото полувреме. Влязохме страхливо в мача, но през второто доминирахме. Левски имаше два удара през втората част и ни вкараха един гол.

Малко съм ядосан, очаквах да играем 90 минути по начина, по който играхме през второто полувреме.

Винаги има напрежение, когато играем срещу грандовете. Липсва ни повече увереност в последния пас.
Ще си поговорим с нашите фенове за обидите към Филип Кръстев. Същото се случи и с Калоян Кръстев, когато играхме с ЦСКА. Това са наши футболисти, но е нормално да търсят развитие и да играят голям футбол", коментира Златомир Загорчич.