0

Л егендата на българския и световен футбол Христо Стоичков е в Бразилия, където се срещна с двама от легендарните играчи на тима, станал световен шампион на мондиала в САЩ през 1994 г. Камата взе интервю от Бебето за мексиканската телевизия „Юнивижън“, като подари на бразилския нападател фланелка на ЦСКА. 

„Бразилия винаги е имала велики голмайстори! Горд съм да нарека един от тях мой приятел и да направя едно страхотно интервю за Мондиал 2022! Отива ти червената фланелка, Бебето!“, написа Христо Стоичков във Фейсбук. 

Преди това Ицо се срещна и с бившия си съотборник в Барселона Ромарио, с когото заедно водеха атаката на каталунците в дрийм тима на Йохан Кройф. Бразилската легенда нарече Стоичков Гневния.

"Христо Стоичков Гневния. Днес бях с един от най-великите и най-добри футболисти на всички времена. Горд, че мога да го нарека приятел. Разговаряхме и си спомнихме много истории от времето ни в Барселона. Добре дошъл в Бразилия, приятелю!", написа Ромарио.

„Атомното дуо на дрийм тима се събра на Копакабана! Благодаря на Ромарио, един от най-верните ми приятели! Жалко, че не се срещнахме на финала на Мондиал 1994!“, написа пък Стоичков.