0

С тойчо е вечно недоволен, той все мрънка за нещо, а и като цяло ЦСКА тръгва по линията, която Левски следва от десетилетия - все нещо им пречи, вечно всичко и всички са срещу тях. Това каза президентът на столичната Славия Венци Стефанов за оплакванията на треньора на червените от „Българска армия“ пред телевизията след мача с Локо София.

„Глупости! Да си видят проблемите. Стойчо да се съсредоточи върху отбора си, а не да коментира властта, правителството и т.н. Той е треньор, не му е работа да коментира властта. Бил готов да поведе "червената" армия - къде ще я поведе? И колко души наброява "червената" армия? Взеха да намаляват нещо. Върху това да помисли. Който ще тръгва срещу правителството, не лае толкова, а действа“, каза Стефанов, цитиран от „Мач Телеграф“.

По темата за построяването на нов стадион в Борисовата градина, президентът на „белите“ изтъкна, че изискванията на УЕФА трудно ще бъдат изпълнени.

„Песимист съм за построяването на модерен стадион на ЦСКА. Покрай нашия проект се запознах с всички изисквания на УЕФА - трябва да има над 1000 паркоместа, три захода към стадиона, търговска част и т.н. Не виждам как това ще стане на стадион "Българска армия". Там има само един път - откъм БНР, който не е много широк. Как ще стане това? С парашути ли ще ги спускат на "Армията". Знаете ли под територията на стадиона какви кабели минават?“, запита Венци Стефанов.

Той не подмина и Левски. „Пуснаха декларация, че винаги били встрани от политиката… Боже! Не знам какво да кажа… Най-добре да си заровят главите дълбоко в пясъка, но да внимават, че им лъсват задниците! Леле! Като никога не са имали общо с политиката, да кажат нещо за новата им трибунка. Защо нямат козирка? Откъде-накъде държавата даде куп милиони на пловдивските Ботев и Локомотив? Да им се направили стадионите! На Славия нито 1 стотинка, а на Ботев 20 милиона - това какво е?“, сравни подхода към клубовете президентът на „белите“.