0

С ъдбоносна среща за бъдещето на Левски се проведе вчера на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов", пише в днешния си брой в. "Мач Телеграф". 

На нея присъстваха от една страна босовете на "синия" клуб - в лицето на Управителния съвет и Надзорния съвет, а от друга - спонсорите от "Палмс Бeт", предвождани от собственика на компанията Мило Борисов.

На сбирката е обсъждан в детайли рекламния договор между двете страни, след като през последните месеци има напрежение, породено от финансови различия около отделни детайли в контракта.

Припомняме, че букмейкърa дава около 5 000 000 лева на година на Левски по два договора - рекламен и такъв за управление, а отделно подпомагат често "сините" и с извънредни суми, които понякога са около 500 000 лева.
От "Герена" разкриха пред "Мач Телеграф", че очакванията са двете страни да стигнат скоро до разбирателство по всички въпроси.

Междувременно от Левски разкриха, че асистентът на старши треньора Николай Костов - Красимир Петров-Ромата, е пратен в чужбина, за да гледа евентуални нови попълнения на тима за летния трансферен прозорец.

Ромата от няколко дни не присъства на тренировките на "Герена" именно заради скаутския си ангажимент.