0

1400 виртуални билета бяха продадени в първите дни на кампанията „Да напълним „Армията“, която стартира в края на миналата седмица, съобщиха от ЦСКА. В следващите пет дни феновете на „червените“ от цял свят могат да закупят своя виртуален входен талон за предстоящия двубой с Ботев Враца и да помогнат за постигането на целта - разпродаден стадион „Българска армия“ за мача в петък.

„Купи своя виртуален билет и подкрепи любимия отбор - всички приходи от виртуалните билети ще бъдат преведени по дарителската сметка на клуба“, написаха „червените“ на официалния си сайт.
Само за 2 седмици от началото на кампанията феновете на ЦСКА от цял свят събраха повече от 410 000 лв., с които да помогнат на клуба да покрие задълженията към бивши футболисти, завели дела срещу 31-кратните шампиони. Целта им е половин милион лева да бъдат събрани до края на седмицата.

„Нека отново напълним „Армията“ - този път виртуално, от всяка точка на света", призовават от клуба. Цените на билетите са следните: Сектор „А“ - 12 лв., Сектор „В“ - 8 лв., Сектор „Г“ - 6 лв. и ВИП - 130 лв.