0

 

В Левски очевидно са си надвили на масрафа, защото си позволяват лукса да държат на пейката един от най-скъпите си футболисти и такъв, който може да донесе сериозен приход в бюджета на клуба. Нидерландецът Келиан Ван Дер Каап е оценяван на 1 милион евро от мениджъри, но очевидно треньорът Николай Костов му няма доверие и отказва да заложи на него като твърд титуляр в отбраната. След идването си на „Герена“, Костов започва състава със задължителните Кордоба и Кристиян Димитров, а Ван Дер Каап може да влезе или при контузия или наказание на един от двамата, или като резерва в някой мач. 

По времето на Станимир Стоилов, нидерландецът играеше доста по-често и с това защитата на „сините“ изглеждаше доста по-стабилна. Още повече, че тогава в състава бе и безспорно най-добрият централен защитник в нашето първенство Сундберг, който бе продаден на Лудогорец. 

Липсата на доверие от страна на треньора е и причината Ван Дер Каап да поиска да напусне Левски. Неговият договор изтича през лятото на следващата година. Дали ще бъде подновен, дали изобщо му е предложен нов контракт, засега от Левски мълчат. А това е ясен знак, че нидерландският бранител е нежелан на „Герена“.

Цялата разработка четете в днешния брой на Мач Телеграф

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX