0

Б ившият нападател на Левски Валери Божинов изгледа на живо победата на „сините” над Лудогорец с 1:0 в полуфиналния реванш за Купата на България, завършил 1:0 за отбора на Станимир Стоилов. 

Като голям левскар той изпроводи гостите вкъщи с характерен за него жест и шеговитото: „Айдее за Разград!” в профила си в Instagram с над 98 000 последователи, за голям кеф на околните в ложата на ст. „Георги Аспарухов“.

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов пък благодари на феновете за подкрепата след паметния успех срещу Лудогорец и класирането за финала в турнира за Купата на България. "Поклон и благодарим за подкрепата към този "крехък" отбор, “сини” привърженици! Светли празници!", гласи съобщението на Станимир Стоилов на официалната страница на Левски във Фейсбук.

От своя страна рекламният партньор на Левски - "Еврохолд", награди с отборна премия от 25 хиляди лева отбора за двете победи над Лудогорец в полуфиналите и класирането на финала, съобщи Gong.bg. Няма информация какъв бонус ще обещаят на играчите спонсорите за спечелването на купата на 11 май.