0

Ц СКА 1948 цамбурна неочаквано 0:1 срещу Ботев във Враца, трета загуба за сезона досега. "Червените" от Бистрица остават на 3-о място, но вече на 7 точки от 2-ия Лудогорец.

"Да, наистина, този резултат най-малко е влизал в нашите сметки, още повече, че не влязохме добре в мача“. Оттам допуснахме няколко ситуации пред нашата врата, след това получихме и много лек гол. След това тръгнахме да играем, нямахме и нужната доза късмет при ситуациите, които създадохме", започна дебютантът на толкова висок пост тима Тодор Янчев.

Според него, пропуснатата от Ивайло Чочев дузпа не е повлияла нито на резултата, нито на поведението на отбора му.

"Не, не повлия. Дузпата си е дузпа, но имахме достатъчно време след нея. Не е тя решила мача. Имахме доста ситуации, имахме и нужното време, за да реагираме, но не го направихме по най-добрия начин. И това доведе до загубата. Мисля, че действително концентрацията през целия мач не беше на нужното ниво".

Янчев не потърси оправдание и с липсата на централния нападател Алекс Колев, който изкарал почти целия предишен мач с Хебър със счупена костица на стъпалото, а сега е аут поне за месец: „Ще ни липсва, но гледаме напред. Имаме достатъчно играчи, които могат да го заменят. Не е проблем, когато футболист липсва, защото отборът трябва да го компенсира", изтъкна Янчев, чийто досегашен треньорски опит е предимно като помощник на доведения за началник в ЦСКА 1948 Стойчо Младенов.