0

С ръбският треньор с британско гражданство на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро обяви на английски пред „Диема Спорт“, че иска от отбора още 3 победи до края на годината. Той изрази задоволството си от успеха с 2:0 срещу Етър в най-дългия мач в първенството, който започна вчера, а завърши днес.

"До края на полусезона отборът има три мача – с Лудогорец, както и два със Славия преди това. Искаме да ги спечелим всичките. Радвам се, че всички играчи са здрави след днешния двубой", пожела си Ел Маестро.

"На първо място искам да благодаря на всички хора, които се стараха тук през целия днешен ден – от собственика, през директорите и на феновете. 

На всички, които помогнаха да се направи този терен годен за игра. 

При тези условия беше сложно за играчите. На първо място да опитат да играят вчера, да се приберат в обстановка за почивка, да се върнат отново на терена в кондиция, без да знаем дали ще играем. 

И да подновим мача без допълнително разясняване на тактика", заяви Ел Маестро.

"Но те спечелиха мача, така че те са в главната роля за днешната победа, защото се справиха с всички трудни условия и вчера, и днес. 

Със сигурност ние искахме повече победата. Тя е въпрос на характер и манталитет, но също така и на класа. 

И не е лесно да се покажат качества в тези условия, но за радост успяхме да го представим на терена в отделните, нужните минути. Доволен съм, че се превърна тази вечер в една добра вечер за нас".

Източник: БТА