0

П уснаха на благотворителен търг лична тениска на легендата на Лудогорец Козмин Моци от историческия сезон 2014/2015 г., когато тимът от Разград дебютира в Шампионската лига. Сумата, която новият собственик на уникалната тениска даде, ще отиде за каузата на 18-годишния Мартин Христов, който води борба с рядък вид тумор на гръбначния стълб - параспинален ПНЕТ/сарком на Юинг.

В момента Марти се намира в Турция, където се лекува. За да продължи лечението му, са необходими още средства, които трябва да бъдат събрани в кратък срок. „Предложение за ценители, но аз вярвам, че не липсват такива между зелените сърца 💚“, пише Елена Господинова, която решава да се раздели със своята тениска за благотворителната кауза. Нейната половинка – Павел Маринов, също предлага тениска от своята лична колекция в помощ на Марти.

Феновете на Спартак Варна могат да се включат в благотворителния търг за 18-годишния младеж, наддавайки за лична тениска на Ивайло Климентов от сезон 22/23г, подарена на Павел след края на дербито на Варна! „Мач, който е чакан и мечтан 13 години! Знам, че всички сини сърца, разбират стойността ѝ. Винаги верни на „Спартак“ Варна!“, пише под описанието на втората тениска Елена Господинова. Началната цена за всяка тениска е 100 лв. Краят на търга е на 15.11.23г. в 23.00 часа. Наддаването става с коментар под снимката на всяка от тениските.

И двете ценни тениски ще бъдат предадени на новите собственици след представено платежно. Ако искате да помогнете на Марти, може да преведете средства по следните банкови сметки:

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА в лева

ТИТУЛЯР МАРТИН МИХАЙЛОВ ХРИСТОВ

IBAN: BG44 CECB 9790 10J1 4490 00 BIC:

CECBBGSF ЦКБ АД клон Разград

СМЕТКА НА МАЙКАТА в лева ДЕСИСЛАВА ИВАНОВА МИХНЕВА

IBAN:BG17 CECB 9790 10E9 2799 00 BIC:CECBBGSF ЦКБ АД клон Разград