0

В секи ден излизат нови подробности в сериала „ергенски запой“ на бившия английски национален нападател Анди Карол в Дубай преди сватбата му, който го вкара в легло с 2 блондинки. Снимките с Тейлър Джейн Уилки и нейната приятелка в легло с трупирания Карол обикалят социалните мрежи и медиите вече седмица. 

Футболистът на Уест Бромич се оказал „твърде разбит”, за да „се разпише“ в леглото, увериха момичетата, които повториха, че става дума за шега.

Сега се изясни, че сметката с изпитото от Карол и неговите около 12 дружки е около 30 000 паунда. Само той е успял да обърне около 40 чаши: 20 водки, 10 със сангрия и 10 с Йегермайстер.

17-часовият маратон се провел в луксозния бар Cove Beach в Дубай миналата сряда. 

Тейлър Джейн Уилки си спомни: "Беше луд ден, момчетата започнаха да пият в 12 ч. и не се спряха. 

Алкохолът се лееше, Анди изглеждаше, че се забавлява чудесно. Той дойде да побъбри с нас и попита какво правим, изглеждаше мил, истински джентълмен. Но в нито един момент никой не спомена, че това е ергенско парти. Не знаех, че ще се жени", увери тя.


В едно видео се вижда как Карол се навежда над облегалката на стол и си чати, докато бившият му съотборник от Нюкасъл Марк Гилеспи балансира питие на главата си във вихъра на купона.

Тейлър каза, че Карол е резервирал маса във VIP зоната на The Avenue Dubai, нощен клуб на 42-ия етаж на хотел Shangri-La.

“Пристигнахме там около 1 часа през нощта, сервитьори наливаха водка като за последно, имаше подноси с шотове“, продължава Тейлър, добре стимулирана от „Сън“ за разказа си.

„Всички бяхме толкова пияни. Спомням си, че Анди танцуваше наоколо с колана от чифт Calvin Klein на главата, а диджеят не спираше да му крещи“. 

След това Анди Карол преместил купона в обратно в апартамента си в хотел “Феърмонт Палм”.

„Всички се върнахме в стаята, пуснахме телевизора и пуснахме музика, там вече имаше алкохол.

Пиехме все повече, музика гърмеше, смеехме се. Танцувахме наоколо. Стигна се до момента, в който Анди, свалил ризата си, но с панталони, легна в леглото“.

Инцидентът в леглото вбеси бъдещата му булка Били Мъклоу.

Но 27-годишната Тейлър, която направи снимки на себе си и Карол, лежащи на леглото си в хотела, настоява, че нападателят “не е вкарал гол“ тази вечер.

Тя директно се обърна към годеницата на Карол: „Съжалявам, Били, знам как изглежда, но не сме правили секс! Тя трябва да знае, че нищо, свързано със секс, не се е случило между мен и Анди, кълна се.

Той беше джентълмен, просто изпи толкова много и припадна на леглото. Той не опита нищо друго - и дори да искаше, беше твърде пиян."