0

Р ъководството на Левски представи на феновете си препоръките на полицията във Франкфурт преди днешната среша с Айнтрахт от турнира Лига на Конференциите. 

Германската полиция съветва „сините“ фенове да избягват зоната Alt Sachsenhausen и целия район около стадиона, и най-вече паркинг “Gleisdreieck”, който е предназначен за фенове на домакините. 

Препоръчва се в часовете преди мача привърженици, които се разхождат в центъра на града, да не носят отличителни белези на клуба", написаха от Левски в обръщение към фенове си.

Домакините предоставят различни маршрути, с които привържениците могат да стигнат до  стадиона „Дойче Банк“ в гората.

"Левскари, представяме на Вашето внимание препоръките на полицията във Франкфурт относно придвижването на „сините“, до стадион „Deutsche Bank Park“ за реванша с Айнтрахт Франкфурт.


Препоръките са за сборен пункт в 16:30 часа на площад “Römerberg”, който се намира в близост до градската гара и центъра. Привържениците ще бъдат ескортирани от полиция, като кордонът тръгва в 17:00 часа и ще продължи близо 40 минути до Hauptbahnhof във Франкфурт.

В 18:00 часа оттам тръгва безплатният влак предназначен за привържениците на Левски (S Bahn) до спирката на стадион „Deuche Bank Park“ – Stadion. 

След което групата ще бъде съпроводена полицейски кортеж до вход Е6 на стадион „Deuche Bank Park“.

Желаещите да планират самостоятелно пътуване до стадионa, препоръчаната опция е с трамвай (Tram 20/21) до спирка Stadion Straßenbahn.

За пътуващите с лични автомобили, трябва да се тръгне по автомагистрала А3. На разклонението Frankfurt-Süd, преминете на B44 към Frankfurt-Stadtmitte/Stadion. 

Оттам следвайте указателите към паркингите на стадиона. За автомобилите и автобусите на фенове на Левски е определен паркинг P9 (https://goo.gl/maps/3qVU5hUmWusrSPiu9), който може да бъде достигнат през Mörfelder Landstraße (извън града). 

Паркинг таксата за автомобили е 6 евро, а за миниванове с повече от 7 места и автобуси е 20 евро.