0

Д вете фамозни аржентинки, които грейнаха по цици на финала на световното в Катар, напук на строгите местни нрави, са отървали арабския затвор за непристойно поведение. Те се похвалиха в профилите си в Инстаграм, че успешно са се измъкнали от властите и се намират на сигурно място в Европа.

Британският "The Sun" съобщи, че "аржентинската фенка рискува да попадне в затвора“, а "Daily Mail" добави, че жената е била "ескортирана от стадиона".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @milubarbiie_

В историите си в Instagram @noe.dreams1, една от главните героини на вирусното разголване на финала, потвърждава, че „избягах от Катар и съм бежанка в Европейския съюз“.

От своя страна @milubarbiie_, другото действащо лице на двойния топлес, също използва същата социална мрежа, за да обясни, че е успяла да стигне до Европа.

В своите профили в Instagram @milubarbiie_ и @noe.dreams1 се похвалиха как са се подготвили за сензационното разголване.

Преди Световното първенство препоръчителният дрескод за посетителите на Катар препоръчваше покриване на „корема и раменете, а полите, роклите и панталоните трябва да покриват коленете". Изрично се наблягаше да се избягват и тесни дрехи и деколтетата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @milubarbiie_