0

Б айерн Мюнхен отправи нова рекордната за клуба оферта от 82 милиона паунда за нападателя на Тотнъм Хари Кейн. Съобщението за предложението идва, след като германския гигант проведе разговор с шефа на "шпорите" Даниел Леви в понеделник.

Според BILD Байерн вече е подал оферта на обща стойност 82 млн. паунда, включваща и допълнителни суми. Съобщава се, че офертата се състои от първоначална сума от 73 млн. паунда и още 9 млн. паунда като потенциални допълнителни плащания.

Предишните оферти на Байерн за Кейн бяха отхвърлени от "шпорите", но шампионите на Бундеслигата продължават да настояват за нападателя.

Въпреки рекорда и последната им оферта обаче остава под оценката на "шпорите" от 100 млн. паунда.

Настоящият трансферен рекорд на Байерн е 70-те милиона паунда, които клубът плати на Атлетико Мадрид за Лукас Ернандес през 2019 г.

Предполага се, че Кейн е провел разговори с мениджъра Томас Тухел това лято по отношение на евентуалното си преместване. Съпругата му Кейти, която очаква четвъртото им дете, също вече бе в Мюнхен миналия месец в търсене на къща, тъй като преместването на семейството се приближава.