0

"Periódico" извади наяве показанията, които е дало момичето, което обвини Дани Алвеш в изнасилване. Девойката твърди, че е била заключена в тоалетната на известно заведение от него.

Тя отишла там с две приятелки. Момите получили покана от чета от мексикански произход да се качи във ВИП зоната. Това станало чрез сервитьор. Първоначално те отказали, но гарсонът бил настоятелен: "Става въпрос за важен приятел". 

Дамите попаднали на двама мъже - Алвеш и негов авер. Бившият играч на Барселона веднага ги налазил и започнал да се търка в тях, да ги пипа. След това се насочил към жертвата. Грабнал е ръката й и започнал да търка с нея пениса си. Тази гавра се повторила се повторила няколко пъти. По-късно Алвеш и посочил врата и наредил да го последва. 

Там Алвеш я принудил първо да седне на него, после я хвърли на земята. Последвал опит да му направи свирка, но девойката се съпротивлявала. Защитникът започнал да и бие шамари. "Последвало проникване до еякулация", се твърди в показания. Жертвата е прехвърлена в Hospital Clínic de Barcelona, ​​​​където е извършен преглед в търсене на биологични останки.

Момичето е дало версията си 2 дни след инцидента. Тя е предоставила също медицински заключения и роклята, с която е била облечена.

В същото време мексиканският Пумас прекрати договора на бразилския защитник Дани Алвеш, след като вчера той беше задържан под стража без право на гаранция за предполагаемо сексуално нападение. Това съобщи лично президентът на клуба Леополдо Силва.