0

С тарши треньорът на Пари Сен Жермен, говори след равенството 1:1 на водения от него отбор срещу тима на ПСВ Айндховен в срещата от 3-тия кръг на основната схема на Шампионската лига. Той изтъкна като опрвадание за липсата на точки, че тимът му създава най-много положения.

“Убеден съм, че ние сме отборът, който създава най-много положения в Шампионската лига. Не се съмнявам, че отборът се движи в правилната посока и играе такъв футбол, какъвто бих искал да видя. Отборът ни изглеждаше доста уверен, особено в защита, но футболът си е футбол. Това е труден турнир с тежък жребий. Разбира се, аз съм загрижен за настоящата ситуация. Мисля как можем да подобрим играта, но съм доволен от манталитета на моите играчи”, каза Енрике.

Загубените две точки оставиха парижани на 17-о място в супергрупата от 36 отбора, което дава право на участие в предварителните плейофи на директните елиминации. Ако Енрике иска футболистите му да се класират директно за 1/8-финалните битки, той задължително трябва да изведе френските шампиони до някое от първите осем места в основната схема.

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX