0

Н икаква милост за Мауро Икарди няма да има в условията на развода му с майката на двете им деца Уанда Нара, разкри журналистката Естефи Берарди.

Тя и адвокатката й работят точка по точка как тя да запази половината от общите активи, включително половината от спечеленото от нападателя през цялата му кариера.

Уанда заряза предишния си съпруг Макси Лопес, който имаше неблагоразумието да приеме младия Икарди в дома си в Италия, когато дойде да се пробва в Европа. С Макси имат трима сина – Валентино Гастон, Константино и Бенедикто.

Сега тя се готви да се разведе възможно най-скоро с Икарди, за когото се омъжи през 2014 г., година след като скъса с Лопес.

Нахаканата аржентинка, която отмаря за няколко дни в родината си с петте си деца, и адвокатът й Ана Розенфелд вече работят рамо до рамо по документа, с който да сложи край на осемгодишния брак между медийната бизнесдама и футболиста на Галатасарай. 

Порталът "Ciudad Magazine" разкрива някои от най-пикантните подробности за тази раздяла, която предизвиква толкова много разговори от двете страни на Атлантика.

Гореспоменатата медия разкрива астрономическата цифра, която Уанда Нара би могла да спечели с тази раздяла. Според "Ciudad Magazine", тя "би могла да задържи 100 милиона долара", които ще включват "недвижимо имущество, активи и луксозни предмети".


„100 милиона долара са само за Уанда. Само тя би задържала тези пари”, продължава да обяснява Естефи Берарди. Това обаче няма да са единствените пари, които Уанда Нара ще получи с този развод. 

Според нея двамата съпрузи са в открита война за още една значителна сума отгоре: „Тя споделила пред най-близкото си обкръжение: „Ние се убиваме един друг за 20 милиона долара!“

Друга голяма неизвестност е попечителството над двете им общи дъщери, Франческа и Изабела Икарди. За момента не са известни подробности по този въпрос, но всичко сочи, че именно Ванда ще задържи децата. 

Издръжката е друг от въпросите, които трябва да бъдат разгледани в споразумението за развод.