0

К апитанът на Шамрок Роувърс Ронан Фин говори преди мача на тима срещу Лудогорец в Разград тази вечер. Халфът вярва в шансовете на ирландския тим.

"Ще подходим към Лудогорец с възможно най-голямото уважение, но имаме план за мача как да се класираме напред", заяви Фин, цитиран от вестник "Айриш Егзаминър". "Разполагаме с комфорта, че ще имаме допълнителни мачове в Европа, ако не успеем, но сега това е е толкова важно", допълни 34-годишният футболист, който има опит и в Дъндолк.

"Играл съм в много мачове, в които сме се представяли добре, но сме губели. Малко ми е омръзнало от моралните успехи. Достатъчно опит имам с добри мачове, които в крайна сметка губим", смята Фин.

"Като клуб се опитваме да променим това. Чувствам, че в момента имаме отбор, който да се състезава на високо ниво, да участва в топ мачове. 

Поставихме си цел да влезем в групите и този мач е част от това", каза още Ронан Фин за първия двубой с българския шампион.

От своя страна мениджърът на Шамрок Роувърс Стивън Брадли се изказа с голямо уважение към Лудогорец преди мача между двата отбора тази вечер. "Те са отбор, който доминира изцяло вътрешното първенство в последните десет години. Те са всяка година в групите на европейските турнири. Имат футболисти от целия свят.

Знаем, че ще бъде много трудна задача. Но имаме опит и преди това сме играли срещу големи клубове, Знаем, че ще бъде трудно, но имаме своите качества", уверен е специалистът, цитиран от ирландското издание на в. "Индепендънт".

"Мисля, че опитът ни от миналата година определено ще ни помогне. В последните години играхме срещу отбори от нивото на Милан и Слован Братислава и това определено ще ни помогне", надява се Брадли. Той се надява да може да използва в титулярния състав ирландския национал Джак Бърн, който се завърна след контузия.

Шамрок Роувърс имаше проблеми с пътуването си до България, като трябваше да сменя полети и кацна в София, откъдето пътува с автобус повече от 3 часа до Разград.