0

И талианската красавица Киара Насти за първи път разкри подробности около връзката й с халфа на Лацио Матиа ДзаканиМацката, която през следващата седмица ще навърши 24 години, сподели, че двамата са се срещнали през юни на Ибиса и оттогава не са се разделяли.

Преди това моделът имаше връзка с играч на вечния съперник на Лацио - крилото на Рома Николо Дзаниоло, припомня "Телеграф". "От Дзаниоло до Дзакани има една крачка", подхвърлят фенове, които следят публикациите й в Инстаграм.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Nasti (@nastilove)

„Луда съм по Дзакани. Чакахме, преди да разкрием връзката си, защото и двамата искахме да сме 100% сигурни. Матиа е 100% отдаден на работата си и обича да пази личния си живот. Това е нещо, което наистина оценявам, защото независимо от професията всеки обича да бъде малко в светлината на прожекторите“, отговори Насти на въпроси на свои последователи в Инстаграм.

В момента двойката поддържа връзка от разстояние. Киара все още живее в родния Неапол, докато Дзакани се премести в Рим след трансфера си от Верона през лятото.