0

К атя Авейро, 44-годишната кака на Кристиано Роналдо, скочи в негова защита срещу „неблагодарните португалци“, оплюли звездата след унизителното 0:1 от комшиите Испания, оставило Португалия аут от финалната фаза на Лигата на нациите.

Тя го нарече „моят крал“ и обвини феновете, че са жестоки и неблагодарни, на фона на слабата подкрепа към все още „най -добрият играч в света“. 

Тя написа в Instagram: „Той има до себе си семейството си и тези, които го обичат. Те винаги ще бъдат до него, независимо от всичко.

Но сегашните времена изобщо не ме изненадват. Португалците плюят на чинията, от която ядат - винаги е било така.

Винаги, когато някой се изправи от пепелта и промени манталитетите, това притеснява другите – с теб завинаги, кралю мой. Успокой се!“, пише Катя.

"Необходимо е да се подаде ръка на онези, които винаги са давали на Португалия. Но португалците са болни, дребни, бездушни, глупави, неблагодарни. Той е на колене, но няма кой да му подаде ръка.

Жестоко е. А той даде толкова много, и даде и даде. Той се казва Кристиано Роналдо и просто е най -добрият играч в света."

Катя присъстваше на стадиона в Брага, за да подкрепя Роналдо заедно с испанската му приятелка Джорджина Родригес.

28-годишният Джорджина бе в ниско изрязана рокля и големи искрящи обеци, но не донесе късмет за CR7.

Роналдо пропусна да вкара срещу испанците, чийто вратар Унай Симон направи чудеса. Той игра, въпреки болката в ударения му нос и насинено око в предишния мач на Португалия срещу Чехия.

Нападателят беше буквално нокаутиран от връхлетелия срещу него вратар на Чехия Томаш Вацлик, но преодоля болката и се върна на терена с окървавен нос и с превръзка.